fredag 4 september 2009

Pocket & Prassel 3.0 - Första paketet

Första paketet i Pocket & Prassel anlände ju också idag. Det var innehållsrikt och genomtänkt. I paketet fanns en bok från min önskelista, Barskrapad av Barbara Ehrenreich, en bok jag länge velat läsa men inte kommit mig för. Nu när jag har den i min ägo lär det nog bli av snart. En chokladkaka, mörk choklad med hallon *mums* En kylskåpsmagnet med ett citat på, ett bokmärke från BookMooch och en påse nötter fanns också i paketet. Dessutom skrev min hemlige bokvän att i paketet finns minst en ledtråd till vem hon eller han kan vara. Det låter spännande, jag har faktiskt inte mer än skummat igenom listan med deltagare i Pocket-utbytena, men nu ska jag faktiskt ta och kolla lite noggrannare. Tack så väldigt mycket för paketet, det var väldigt genomtänkt och innehållet passar mig mycket bra.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Glömde ju skriva att det var tvättnötter jag skickade med!!! Kom på det efter att jag skickat paketet.

Carola sa...

Både jag och sambon misstänkte att det var tvättnötter. Vi har velat prova på det, men inte tagit oss för det ännu så det ska bli spännande att prova. Tack!

Anonym sa...

Åh vilken tur! Jag blev så nervös att ni skulle proväta. Ska inte glömma att skriva en sån sak igen. Hoppas ni tycker nötterna funkar bra. Och kul att du gillade innehållet. Har redan börjat handla inför nästa paket.